Bakken
Door: Ton
Blijf op de hoogte en volg Ton
13 Juni 2022 | Bonaire, Kralendijk
Vandaag hebben we onze eerste vakantiedag dus we zijn vroeg de deur uit want we willen een van de spaarzame schaduwplekjes op het strand hebben. We zorgen dat we al om 9.00 uur op Sorobon Beach zijn, dat strand bij een resort wat we ontdekt hebben met zand en schaduw.
We huren een Cabana voor $20.- (en twee flesje water gratis).
De ochtend luieren in de cabana en een plons in het (ondiepe) water.
Ondanks dat de cabana enige bescherming tegen de zon biedt, verkopen we voor $10 de Cabana, rond lunchtijd, en huren we twee vrijgekomen strandstoelen (2x $ 5,-) want de zon brand toch aardig. De strandstoelen staan onder een boom en dat tempert het verbrandingsproces nog iets.
Ter plekke eten we nog een lekkere lunch met Thaise kerrie soep en een wrap waarna we het bak proces voortzetten tot rond vier uur.
Bij terugkomst thuis horen we dat het met onze rust gedaan is, vanavond komen er nog vier nieuwe gasten uit Chili.
Maar niet voor wij gaan eten bij Hill side resort, niet alleen voor de Bami en Nasi met avond saté maar ook voor de zonsondergang.
De zonsondergang was niet spectaculair, er is hier op Bonaire toch behoorlijk wat bewolking. Maar de nasi en bami met saté smaakte heerlijk.
Bij terugkomst maken we kennis met de nieuwe gasten. Zij spreken alleen Spaans, we kunnen dus lekker roddelen. Eigenlijk zijn we wel erg verwend geraakt komen we achter. Alleen met z’n tweeën.
We nemen een duik in het zwembad om ons verbrande huidje wat af te koelen.
……en weer is er een dag voorbij.
14 Juni 2022 - 07:29
Patrick:
Klinkt als een goede dag. Blijven genieten. -
14 Juni 2022 - 08:24
Gerrie Van Der Rijt Van Sinten:
Dag Ton, ik zag je voorbij komen.
Mooi dat je weer op vakantie bent gegaan.
Geniet ervan voordat er weer een loc down komt.
Geniet maar waak voor verbranding. -
14 Juni 2022 - 08:38
Hennie Bongers:
Eerste vakantiedag ziet er goed uit, denk aan de huid ...
Groet Hennie. -
14 Juni 2022 - 08:59
Chris En Toos:
Dat is toch wel genieten hoor. Ga zo door.
XXXX -
14 Juni 2022 - 10:27
Ellie:
Aha ik zie de zonnebedjes met handdoekjes voorbij komen....RUST....Bovendien zie ik dat Peter voetje voor voetje het diepere water in durft; gaat er dan toch gesnorkeld worden? ☺
bakken is hier niet te doen, hoewel ik de tuin wel moet sproeien. Jullie zullen wel poepiebruin terug komen.....of rood.......
Relax nog maar even verder en laat de wereld even aan je voorbijgaan.
liefs, Ellie
14 Juni 2022 - 10:28
Ellie:
oeps, had ik toch een smiley gebruikt en ze hadden nog zó gezegd dat dit niet moest.....hoop dat t bericht toch doorkomt.....