We gaan weer starten........
Door: Ton
Blijf op de hoogte en volg Ton
11 Augustus 2019 | Nederland, Heereind
Het enigste wat er nog tussen mijn reis instaat is mijn werkgever die vindt dat ik de komende zes weken nog heel veel moet werken.
Ja, je leest het goed. Ik ga voor de derde keer naar Thailand.
Saai zal je denken maar dat is het niet.
Een paar paradijsjes zal ik voor de tweede maal bezoeken maar er zijn nog plaatsen en eilanden waar ik niet geweest ben. En dat gecombineerd met vriendelijke mensen, lekker eten en mooie natuur, strand en zee.
Ik ben bang dat ik mij wel zal vermaken
Dus drie keer is .........
11 Augustus 2019 - 07:27
Chris & Toos:
Jou baas kan je wel veel laten werken maar de vakantie staat vast, dus daar zal niets tussen komen toch? Wij kijken weer uit naar jou reisavonturen.
XXX Chris & Toos -
11 Augustus 2019 - 08:59
Yolanda & Melvin:
Jajajaja heerlijk!!! Nog even volhouden -
11 Augustus 2019 - 09:51
Ans Simmelink:
Ha die Ton,
Veel plezier met alle voorbereidingen, en werk ze nog de komende weken.
Ik ga je avonturen weer volgen!
Hartelijke groet, Ans -
11 Augustus 2019 - 11:34
Ellie:
Jaja Ton, ik had al uit de eerste hand vernomen dat de vliegreis heen en terug geboekt is.
En dat je veel moet werken ervaar ik ook aan de levende lijfe, want ik tref je dikwijls op het werk.
Het is idd veel werken geblazen voor jou, dus kan ik ietsje meer vrij zijn. Bovendien kan ik dan rustig wennen aan het idee jou weer drie maanden te moeten missen. Heb je al een onderwater camera aangeschaft? dan kun je na je reis hele mooie fotoos in je buitenhuis ophangen......
liefs, ellie -
11 Augustus 2019 - 12:01
Ineke:
Hoe lang ga je deze keer?
Veel aanloop pret en voorspoedige voorbereidingen!!
Groetjes, Ineke en Jos. -
11 Augustus 2019 - 13:38
Martin & Elsa:
Geweldig dat je alle voorbereidingen al klaar hebt. Stiekem wisten wij al dat je er mee bezig was -
11 Augustus 2019 - 16:51
Rose-Marie:
Hee Ton, dan ben ik wel benieuwd welke paradijsjes je voor de 2e keer bezoekt... En als ik goed reken ben je met kerst dus weer thuis? -
11 Augustus 2019 - 17:47
Joop De Man En Mieke Van Vugt :
Ja Ton nog even wat late diensten ,maar daar komen wij samen wel doorheen,zijn nog maar enkele weekjes .Mooi vooruitzicht toch
29 September 2019 - 16:45
Caroline Bleijenberg:
Ha Ton
Het is wat met die baas.
Ik wens jou een leuk, inspirerend en geweldige vakantie toe.