Naar het ziekenhuis
Door: Ton
Blijf op de hoogte en volg Ton
10 November 2014 | Madagascar, Morondava
Niet goedkoop (lache), zeker €3,30 heb ik er voor betaald. De taxi (Renauld 4) heen en terug (inclusief wachttijd) was drie keer zo duur.
Ik ben hem vanmorgen zelf gaan halen in het ziekenhuis. Ik signaleerde ook dat ze een röntgen apparaat hebben want de foto's hingen in de tuin te drogen.
Ziekenhuizen hier werken hetzelfde als overal in de wereld, lang wachten, dan naar de volgende en dan weer lang wachten.
Met deze brace kan ik, volgens de gebruiksaanwijzing, tennissen, golven en wielrennen, dit zijn sporten die ik nog nooit gedaan heb. Ik ben benieuwd hoe goed ik daar in ben.
Het is even wennen, de brace is dikker dan ik verwacht had. Het probleem wat ik nu nog moet oplossen is hoe ik mijn sandaal goed kan aandoen, maar ik kan gaan oefenen.
Na een nachtje op een andere kamer ben ik vandaag weer terug verhuisd naar mijn "oude" stek. Hoe kan je gehecht raken aan je woonplaats. Ik heb mijn oude kamer terug voor drie nachten.
En verder, nu als professioneel tennisser, golfer en wielrenner hou ik het vandaag maar eens op een vlak schema.
10 November 2014 - 15:12
Henny:
Wat een wereld van verschil ! is de diagnose ook meegenomen in de prijs?
Hoe ziet die brace eruit , heb je 'm op de foto ?
Zal wel een kick geven , wat meer bewegingsvrijheid ! Enjoy it !
10 November 2014 - 15:18
Chris En Toos:
Kom hier eens met zo'n bedrag bij de zorgverzekering aan. Maar het zal allemaal wel met onze welvaart te maken hebben. Hopelijk vind je een oplossing voor je sandalen, want tennis, of golf en zelfs wielrennen doe je op sandalen natuurlijk. Hier is het tijd voor koffie dus groetjes en veel succes.
XXX Chris en Toos -
10 November 2014 - 15:48
Hennie:
Hoi Ton,
Geweldig dat we dat nog gaan meewerken, tennissen, golven en wielrennen. Moet je eerst nog een fiets, clubs en een racket kopen. Succes met al je sport mogelijkheden, pas op voor de andere enkel.
Groet Hennie. -
10 November 2014 - 15:54
Hennie:
Mogen meemaken natuurlijk.
10 November 2014 - 19:05
Ans:
Hoi Ton,
Ziet er wel stevig uit. Hopelijk heb je er genoeg steun aan zodat je weer uit de voeten kan. Is je sandaal verstelbaar? Anders had je op het ziekenhuis gelijk een zool mee moeten nemen. Die hebben ze hier in het ziekenhuis ook als je niet in je schoen kan. Maar we zullen het wel horen als het lukt. Doe toch nog maar voorzichtig met al die sporten anders heb je zo een andere blessure en daar zit je volgens mij ook niet op te wachten. Nu succes met het lopen en doe voorzichtig.
Liefs en groetjes Ans
10 November 2014 - 20:54
Ma:
hoi Ton ik hoop dat je veel steun hebt aan je brace het ziet er wel goed uit en nu maar hopen dat je enkel goed geneest zodat je weer van jou vacantie kunt genieten want de tijd gaat wel door,doe nog maar een beetje voorzichtig zodat je geen blessure meer oploopt ik wens jou verder een vacantie zonder mankementen en geniet er maar van en zorg dat je heelhuids terug komt.Heel veel groetjes en liefs ma